Úvod » Najnovšie

Mladšia prípravka šokovala svojich súperov!!!

publikované 10.06.2017

Dňa 10.6.2017 sa uskutočnil ďalší turnaj prípraviek, tentokrát v Stráňavách. Naša mladšia prípravka sa postavila súperom, ktorí sú v priemere o dva roky starší ako naši hráči. Treba povedať, že naše mladé talenty sa s touto výzvou vysporiadali naozaj statočne. Na úvodný duel nastúpili bez rešpektu proti kvalitnému družstvu z Rosiny. Úvodný gól putoval do našej siete, ale netrvalo dlho a misky váh sme naklonili na svoju stranu. Súboj mal naozaj skvelý náboj a vedenie sa prelievalo na obe strany. Ešte 2 minúty pred koncom bol stav vyrovnaný na 5:5, ale záverečný a víťazný gól nakoniec putoval do siete Rosiny po expresnom zásahu Bazila Štefanatného. Celé družstvo podalo oduševnený a bojovný výkon a víťazstvo sme si jednoznačne zaslúžili. V zápase sme predviedli niekoľko výnimočných akcií, ktoré určite potešili nielen prítomných rodičov. V ďalších dvoch zápasoch sme sa museli skloniť pred vysokou kvalitou našich súperov, ktorí nás porazili v pomere 7:0 (Bánová) a 8:1 (Strečno). V záverečnom zápase proti domácemu mužstvu Stráňavy sme sa vypli k maximálnemu výkonu, ktorý bol limitovaný veľmi nepriaznivým počasím. V silnom daždi a pri výraznom ochladení sme nastúpili do zápasu, ktorý nám dával nádej na celkové tretie miesto. Úvodný gól putoval do našej siete, naše družstvo sa však rýchlo vzchopilo a zaplo na plné obrátky. Výsledkom bol polčasový zvrat v pomere 3:1 pre naše farby. Druhý polčas začal pre nás nešťastne a inkasovali sme gól na 2:3. Naše družstvo sa však zomklo a dosiahlo cenné víťaztvo 4:2, o ktoré sa postarali najmä bratia Štefanatní. Toto víťazstvo nás posunulo na krásne tretie miesto. Na turnaji svojimi výkonmi vynikli Dávid Tichák, Denis Belko, Janko Janíček a bratia Štefanatní so sesternicou Lenkou. Bojovnými výkonmi sa prezentovali Simona Mikolajová, Sylvia Lipková, Tomáš Ondruš, Martin Ďugel, Matúš Lavrenčík, Nicolas Kaniak a Matej Moravčík. 

Treba povedať, že ostatné družstvá nemajú kategóriu mladšej prípravky a tak naše deti musia súperiť s výrazne staršími hráčmi, ktorí sa futbalu venujú podstatne dlhšie ako naše ratolesti. O to väčšiu cenu má dnešné fantastické umiestnenie na turnaji. Veríme, že deťom aj ich rodičom dodá potrebnú chuť do ďalšej práce. 

Cenu za najlepšieho hráča nášho družstva si prebral Bazil Štefanatný, ktorí spolu so svojim bratom predviedli výnimočné výkony ďaleko za očakávaniami od hráčov narodených v roku 2010. Pohár za tretie miesto prevzala Lenka Štefanatná, ktorá svojimi výkonmi zaujala úplne každého. 

Celému družstvu patrí obrovské uznanie za pokrok, ktorý dosiahli, roznako za ich bojovnosť a nasadenie. Toto umiestnenie si jednoducho zasúžili a môžu byť na seba právom hrdí. Trénerov svojim prístupom veľmi potešili.

Šéftréner mládeže FA UNITED N-KL-G

Peter Galadík

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáre

Prispievať do diskusie môžu len prihlásení užívatelia.

Osobný profil Beáta | 10.06.2017 23:12
Jednoznacne, pokial ine muzstva nastupuju v podstatne starsom zlozeni, je nutne miesat zostavu, tak ako aj dnes. Mozno by sme nemuseli hovorit o starsej a mladsej pripravke, ale o pripravke A a pripravke B, tym by sme navodili pocit, ze su vsetci na jednej lodi, akurat vykonnost alebo potreba pre dany turnaj by urcovali zostavu, pripadne kolko kde bude hracov, tak aby boli zapojene do hry vsetky deti na ihrisku, aj ked niektore mozno o par minut menej, ale predsa. Aj ked sa v tomto veku jedna len o zabavu, tak by sme nemali pripustit aby sme dostavali v zapase 13 ci 15 golov a nakonci sa im super posmieval, tak ako to bolo pred nedavnom. To len na zamyslenie. Dnes to bola dobra praca vsetkych zucastnenych.
Osobný profil Stefanatny Brano | 10.06.2017 22:51
Velka vdaka chlapcom zo starsej pripravky, stacili traja a hra mala hned iny nadych. Ak nebude mozne zabezpecit turnaj iba 'mladsich pripraviek', tak to bude asi nutne miesat, tak ako dnes, aj hracmi zo starsej pripravky. Gratulacia k dnesnemu vysledku.
Osobný profil Ninas | 10.06.2017 22:17
Gratulujeme a držíme palce aj na ďalších turnajoch
Osobný profil coach | 10.06.2017 20:17
Deti, fantázia, boli ste skvelé...ďakujem.
Osobný profil coach | 10.06.2017 20:16
Poprosím rodičov, ktorí majú nejaké fotky z turnaja, aby mi ich poslali na galos@centrum.sk Ďakuejem veľmi pekne. Peter Galadík

Aktualita

Členský príspevok 2023
Vážení rodičia. Na základe uznesenia správnej rady  sa výška členského poplatku nemení a k 1.1.2023 je stanovená na ...

Kalendár akcií

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 567
8 9 10 11 121314
15 16 17 18 192021
22 23 24 25 262728
29 30     
Najbližšia akcia

Anketa

Ktorá kategória FA UNITED sa podľa Teba v sezóne 2023/24 umiestni najvyššie v tabuľke?

  U13
34 (31,8%)

  U15
22 (20,6%)

  U17
15 (14,0%)

  U19
36 (33,6%)



Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie